mobinaazaryoon mobinaazaryoon .

mobinaazaryoon

چگونه بهترین وکیل گیلان را پیدا کنیم؟


آیا می دانستید که میلیون ها نفر در دادگاه های قضایی درگیر مسائل حقوقی می باشند؟ طبق آخرین آمار داده شده، امروزه شاهد افزایش پرونده های حقوقی در دادگاه ها شده ایم که این امر لزوم استفاده از یک وکیل خوب را بین افراد افزایش می دهد. با توجه به مطالب گفته شده، این سوال برای اکثر افراد پیش می آید که چگونه بهترین وکیل گیلان را پیدا کنیم. مجله برترین وکیل با ارائه مطالب مهم در زمینه معرفی بهترین وکیل های این سعی در معرفی بهترین وکیل گیلان کرده است.
وکیل به چه شخصی گفته می شود؟
وکیل به شخصی گفته می شود که از جانب موکل اجازه داشته باشد در خصوص مسائل حقوقی، در مراجع قضایی یا غیر قضایی اقدام کند. در این رابطه وکیل حقوقی شخصی است که نسبت به احقاق حقوق موکلش در رابطه با موضوع مطروحه در مراجع قضایی و غیر قضایی طبق حدود اختیاراتش انجام وظیفه می نماید و آثار اقدام وکیل در مراجع فوق، طبق قانون مدنی متوجه موکل است.
وکیل حقوقی طیف گسترده ای از رشته حقوق را در بر می گیرد. امروزه قسمت اعظمی از دعاوی ای که در کشور مطرح است در زمینه حقوقی است.
در واقع مسائلی که مبتلابه جامعه می باشد. دعاوی ای که وقوع بسیاری از آن ها به علت عدم آگاهی و توجه خود شخص رخ می دهد و در بیشتر موارد نیز به زیان وی خاتمه می یابد. در حالی که استفاده از بهترین وکیل رشت از بسیاری از صدمات مالی و حتی روانی می تواند پیشگیری کند، حتی مشاوره قبل از طرح دعوی نیز از وقوع بسیاری از حوادث که ممکن است در جریان دادرسی به زیان شخص تمام شود، جلوگیری می کند.
وکیل پایه یک دادگستری به شخصی گفته می شود که پس از طی کردن دوره تحصیلات دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر در رشته حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا هم تراز آن در حوزه علمیه،در آزمون کانون وکلای دادگستری که هر سال یک بار برگزار می گردد، شرکت کرده و در رقابتی سنگین موفق به کسب معدل و ترازی شده باشد که بتواند در بین رقبای پر شماری که دارد به عنوان کارآموز وکالت شروع به فعالیت کند. وی باید به مدت 18 ماه به عنوان کارآموز آموزشی فعالیت می کند و بعد از آن در آزمونی که به صورت کتبی و مصاحبه علمی شفاهی برگزار می شود، شرکت کند و بعد از قبولی در آن آزمون و بعد از اتیان سوگند توسط شخص وی به عنوان وکیل پایه یک دادگستری نائل می گردد.
چرا باید وکیل داشته باشیم؟
امور حقوقی، از اهمیت والایی در زندگی ما برخوردار است. امور حقوقی طیف گسترده‌ای از موضوعات و اقدامات را در برمی‌گیرد. از تنظیم و امضای قراردادهای حقوقی مانند مبایعه‌نامه خرید و فروش ملک یا خودرو یا پیش خرید آپارتمان و اجاره گرفته تا دعاوی حقوقی، خانوادگی، ثبتی و کیفری مطروحه یا قابل طرح در مراجع دادگستری و سایر امور مبتلا به مانند وصیت، ارث و غیره. این موضوعات، ضمن آنکه در نگاه اول ساده به نظر می‌رسد، دارای پیچیدگی های تخصصی است؛ به نحوی که یک اشتباه کوچک، خسارات جبران ناپذیری را برجای می‌گذارد.
همانطور که افراد در هر موضوع تخصصی نیاز به مراجعه به متخصص آن کار را دارند، در زمینه امور مربوط به مسائل حقوقی نیز افراد، بدون اطلاعات و تجربه کافی نمی توانند به تنهایی از پس آن بر بیایند و نیاز به مشورت و راهنمایی متخصصان و کارشناسان حقوقی دارند. در ادامه برخی از مزایای داشتن یک وکیل خوب را برایتان شرح دادیم:
صرفه جویی در وقت و هزینه و ایجاد اطمینان و آرامش برای موکل
تنظیم صحیح دادخواست یا شکوائیه توسط وکیل در صورت لزوم طرح دعوی
انتخاب سریع ترین و بهترین راه ممکن برای حل و فصل مشکلات حقوقی
راهنمایی و نظارت وکیل در تنظیم صحیح قراردادها
جلوگیری از وقوع اشتباهاتی که موجب رد دعوی در دادگاه و عدم استماع آن در محکمه می شود
عدم نیاز به حضور موکل در بسیاری از موارد رسیدگی به پرونده
انجام مذاکره و اقدامات لازم جهت جلب رضایت شاکی یا خواهان
دفاع از حقوق موکل توسط وکیل و تنظیم لوایح و دفاعیه خوب با استفاده از تجریه و تخصص وکیل
اعتراض به رای و حکم دادگاه در زمان های مقرر قانونی و انجام اقدامات لازم برای تجدیدنظرخواهی، واخواهی و اعاده دادرسی و …
یک وکیل چه وظایفی دارد؟
هر کاری که وکیل برای موکلش انجام می دهد، باید بر مبنای رعایت مصالح موکل و تامین منافع او باشد و سایر وظایف وکیل نیز در راستای رسیدن به این هدف مشخص می شود.امروزه به دلیل تخصصی شدن بسیاری از کارها، افراد نمی توانند همه امور خود را به تنهایی، انجام دهند و برای انجام هر کار تخصصی، ناگزیر از مراجعه به متخصص آن کار هستند. امور حقوقی نیز با توجه به گستردگی و پیچیدگی قوانین و مقررات و بروزرسانی آن، از اموری تخصصی محسوب می شود که انجام آن بدون مراجعه به یک فرد متخصص مانند وکیل یا مشاور حقوقی، معمولا تبعات خوبی به دنیال ندارد.
به عنوان مثال در موضوعاتی مانند: امور ملکی، دعاوی خانواده، پرونده های کیفری، تنظیم قراردادها، امور مربوط به شرکت های تجاری و بسیاری مسائل و موضوعات حقوقی دیگر، قطعا مراجعه به یک متخصص حقوقی به جهت مهارتی که دارد برای تسهیل امور، لازم است. وظیفه وکیل پایه یک در تمامی این موضوعات، کمک به موکل برای احقاق حق او و دفاع از منافع او می باشد. به عنوان مثال یک وکیل خانوده با طرح دعاوی مانند ترک انفاق، مطالبه مهریه، طلاق، حضانت و سایر دادخواست های مربوطه برای حفظ و تامین منافع موکل خود، تلاش می کند و وظیفه دارد پرونده را تا زمان کسب بهترین نتیجه پیگیری کند.
وکیل حقوقی کسی است که در مورد مسائل حقوقی از جانب موکل اجازه دارد که در حدود وظایف خود اقدام کند. چون وکالت، نیابت به حساب می آید پس هر آنچه وکیل انجام دهد در حدود اختیارات خود اثر آن به موکل خواهد رسید و موکل موظف به انجام و اجرا آن می باشد. وکیل حقوقی با توسل به دانش حقوقی که دارد؛ در دادگاه سعی دارد از موکل خود احقاق حق کند.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۴۲:۰۳ توسط:mobina موضوع: نظرات (0)